vineri, 11 iunie 2010

Weekend de vis pentru iubitorii muzicii la Bucureşti!











Două concerte de zile mari sunt programate pentru acest weekend! 


În această seară, de la ora 20:30, legendarul Eric Clapton va susţine un concert alături de Steve Winwood, pe stadionul "Iolanda Balas Soter".
Turneul european al celor doi, “Two legends – one live experience“, a debutat pe 18 mai 2010, în Marea Britanie şi se va încheia Duminică la Istanbul. Turneul celor doi artişti a mai cuprins şi concerte în Germania, Franţa, Suedia, Olanda, Serbia şi Austria. Stilul lui Clapton a fost diferit de-a lungul carierei sale, dar întotdeauna a rămas fidel blues-ului. Totodată, el este recunoscut ca un inovator în numeroase genuri, precum blues-rock, psychedelic rock, pop (piesa “Change the World”), reggae (“I Shot the Sheriff”, cover după Bob Marley). 

Steve Winwood este un cantautor englez, născut în 1948, care compune şi interpretează rock, blues-rock şi jazz. Steve cântă cu voce de tenor şi este un multi-instrumentist. În 2008, revista "Rolling Stone" l-a clasat pe locul 33 în topul “100 cei mai buni cântăreţi ai tuturor timpurilor”, iar în decursul carierei sale a câştigat numeroase premii Grammy.




Cei doi artişti vor cânta în România atât compoziţii proprii, cât şi melodii semnate de artişti ca Jimi Hendrix.
Cel de-al doilea concert din acest weekend este, de asemenea, aşteptat de mulţi melomani. Sâmbătă seară, începând cu ora 20.00, Sir Elton John alături de trupa sa va cânta în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Într-o carieră de aproape cinci decenii, artistul britanic, ridicat la rang de Cavaler de Maiestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a reuşit să vândă peste 450 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri de TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor.Sir Elton John & Band - World Tour 2010, unul dintre cele mai mari turnee ale acestui an, este o super producţie prezentata de Multimedia şi ICO Concerts.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu